Een restaurant met terras in Arnhem

Kom nu bij ons langs!

Een traditionele beleving

Meer dan 140 zitplaatsen

7 dagen per week geopend

Pinoccio Korenmarkt is een gezellig restaurant met terras in het centrum van Arnhem waar u van overheerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken kunt smullen. Geniet van diverse pizza- en pastaspecialiteiten, maar ook van lekkere voorgerechten, vlees- en visgerechten. Ook voor vegetariërs is er keuze genoeg. Wanneer komt u langs bij ons restaurant met terras in hartje Arnhem?

NoPath – kopie (1)

Een gezellig restaurant met terras in het hart van Arnhem

Wanneer u een liefhebber bent van de Italiaanse keuken, kunt u uw hart ophalen bij ons. Naast het feit dat wij beschikken over meer dan 140 zitplaatsen is ons restaurant ook uitgerust met een terras op de Korenmarkt in Arnhem, zodat u met mooi weer lekker buiten kunt zitten. Geniet van de lekkerste pizza’s, afkomstig uit onze houtoven. Wij zijn het enige restaurant van Arnhem dat beschikt over een traditionele houtoven. Als u een pizza bestelt, proeft u gelijk het verschil met een pizza uit een steenoven. Een houtoven pizza is veel krokanter en beschikt over die authentieke Italiaanse smaak. Dat is toch precies wat u wilt bij een pizza?

Breng een bezoek aan ons restaurant

Wij hebben een zeer uitgebreide kaart voor jong en oud. Niet voor niets staan wij bekend als een kindvriendelijk restaurant. Wilt u gezellig Italiaanse eten bij ons restaurant met terras in Arnhem Centrum? Reserveer dan van tevoren een tafel om verzekerd te zijn van een plaatsje. Bel hiervoor naar 026-4432208.

Bezoek ons in Arnhem!

Maandag t/m vrijdag: vanaf 17:00 uur Zaterdag en zondag: vanaf 16:00 uur

Restaurant Pinoccio De Korenmarkt Korenmarkt 25b 6811 GW ARNHEM Telefoonnummer: 026-4432208

Acties en nieuws

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp gezochtWij zijn opzoek naar enthousiaste afwassers/keukenhulpen.  Lijkt je dit leuk en wil je ons team komen versterken? Neem dan contact op via info@pinocciokorenmarkt.nl of 026-4432208

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem Barkeepster Eva Vulperhorst van restaurant Pinoccio is maandag gekroond tot Arnhems biertapkampioen 2017. Zij won maandagmiddag het lokale biertapkampioenschap in discotheek Manhattan. Met de tweede plaats ging Tom van...

Restaurant en Pizzeria Pinoccio Korenmarkt