Kindvriendelijk restaurant in Arnhem

Kom nu bij ons langs!

Een traditionele beleving

Meer dan 140 zitplaatsen

7 dagen per week geopend

Pinoccio Korenmarkt is onbetwist een kindvriendelijk restaurant in Arnhem. Neemt u dus gerust uw kinderen mee als u bij ons wilt komen eten, we zullen ze hartelijk verwelkomen. Ons familierestaurant is al sinds 1982 gevestigd op de Korenmarkt in Arnhem. Wij hebben op onze kaart rekening gehouden met zowel de jeugd als de volwassenen. U kunt bij ons dus gezellig met het volledige gezin komen eten en genieten van een heerlijke maaltijd in een kindvriendelijk restaurant in Arnhem.

NoPath – kopie (1)

Een kindvriendelijk restaurant in Arnhem met genoeg keus voor kleine eters

In ons familierestaurant in Arnhem kunt u met uw gezelschap genieten van diverse maaltijden. Op onze menukaart staan genoeg menu’s voor kinderen om uit te kiezen. We hebben voorgerechten en typisch Italiaanse hoofdgerechten, zoals overheerlijke pizza, maar we serveren bijvoorbeeld ook kipnuggets of frikandel met frites en mayonaise. U ziet het: we denken aan onze kleine gasten die misschien niet zo van Italiaans eten houden. Op zondag eten kinderen tot 12 jaar zelfs gratis een 3-gangen kindermenu in ons familierestaurant in Arnhem! Vraagt u bij ons personeel naar de voorwaarden. Als u dus een kindvriendelijk restaurant zoekt om lekker samen te genieten van een overheerlijke maaltijd, dan bent u bij onze Pizzeria in Arnhem Centrum aan het juiste adres.

Geef uw reservering aan ons door

Wilt u graag meer weten over onze gerechten voor kinderen of onze speciale kinderactie op zondag? Of wilt u graag direct een tafel bij ons reserveren, in een kindvriendelijk restaurant in Arnhem? Belt u dan even naar 026-4432208. We helpen u graag verder. Wij zien u graag bij ons familierestaurant in hartje Arnhem!

Bezoek ons in Arnhem!

Maandag t/m vrijdag: vanaf 17:00 uur Zaterdag en zondag: vanaf 16:00 uur

Restaurant Pinoccio De Korenmarkt Korenmarkt 25b 6811 GW ARNHEM Telefoonnummer: 026-4432208

Acties en nieuws

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp gezochtWij zijn opzoek naar enthousiaste afwassers/keukenhulpen.  Lijkt je dit leuk en wil je ons team komen versterken? Neem dan contact op via info@pinocciokorenmarkt.nl of 026-4432208

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem Barkeepster Eva Vulperhorst van restaurant Pinoccio is maandag gekroond tot Arnhems biertapkampioen 2017. Zij won maandagmiddag het lokale biertapkampioenschap in discotheek Manhattan. Met de tweede plaats ging Tom van...

Restaurant en Pizzeria Pinoccio Korenmarkt