Lekker Italiaans eten in Arnhem

Kom nu bij ons langs!

Een traditionele beleving

Meer dan 140 zitplaatsen

7 dagen per week geopend

Wilt u graag eens lekker typisch Italiaans eten in Arnhem? Kom dan een keer langs bij Pinoccio Korenmarkt! Wij zijn een Italiaans restaurant in de buurt van Arnhem Centrum waar u kunt genieten van typisch Italiaans eten. In ons restaurant beschikken wij over ruim 140 zitplaatsen. Daarnaast is het met mooi weer mogelijk om buiten te zitten op ons sfeervolle terras. Ons restaurant is erg kindvriendelijk, met diverse gerechten voor jong en oud. Kortom, als u in of nabij Arnhem woont en op zoek bent naar een Italiaans restaurant in de buurt, moet u bij ons zijn!

NoPath – kopie (1)

Genieten van typisch Italiaans eten in hartje Arnhem

In onze Pizzeria in Arnhem Centrum vindt u typisch Italiaans eten, of het nu om voor-, hoofd- of nagerechten gaat. Pinoccio Korenmarkt is een restaurant in de buurt van Arnhem Centrum, al lijkt het net of u daadwerkelijk in Italië bent. Wij hebben ons restaurant namelijk ingericht op Italiaanse wijze. Met duizenden chiantiflessen aan het plafond en een klassieke houtoven die de geur van verse pizza door de zaal verspreidt, ontstaat er een Zuid-Europese sfeer. Het water loopt u al in de mond voordat u geniet van het typisch Italiaans eten in ons restaurant. Naast pizza hebben wij uiteraard meerdere Italiaanse gerechten op de kaart. U geniet bijvoorbeeld van een traditionele lasagne of een ander heerlijk pastagerecht bij ons op de Korenmarkt.

Ons restaurant is dé plek voor alle leeftijden

Ook voor de kleintjes is het genieten in ons restaurant met Italiaans eten in de buurt van Arnhem. Bij ons is naast typisch Italiaans eten bijvoorbeeld ook friet met mayonaise met kipnuggets of een frikandel verkrijgbaar, mochten uw kinderen niet zo van de Italiaanse keuken houden. Ons Italiaans restaurant in de buurt is namelijk een echt familierestaurant waar u met het hele gezin geniet van de lekkerste gerechten. U kunt zeven dagen per week bij ons restaurant in Arnhem terecht voor lekker Italiaans eten. Bovendien mogen kinderen op zondag zelfs gratis smullen van een 3-gangen kindermenu! Wilt u met het hele gezin uit eten bij een Italiaans restaurant in de buurt? Dan moet u hier zijn!

Kom met ons in contact

Wanneer u wilt genieten van lekker typisch Italiaans eten in hartje Arnhem, staan wij graag voor u klaar. Bekijk een impressie van de Italiaanse sferen om een beeld te krijgen van ons restaurant. Heeft u nog vragen over ons restaurant, of wilt u direct een reservering plaatsen? Belt u dan gerust naar het telefoonnummer 026-4432208. Ook wanneer u een allergie heeft, kunt u dit telefonisch doorgeven, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Bezoek ons in Arnhem!

Maandag t/m vrijdag: vanaf 17:00 uur Zaterdag en zondag: vanaf 16:00 uur

Restaurant Pinoccio De Korenmarkt Korenmarkt 25b 6811 GW ARNHEM Telefoonnummer: 026-4432208

Acties en nieuws

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp gezochtWij zijn opzoek naar enthousiaste afwassers/keukenhulpen.  Lijkt je dit leuk en wil je ons team komen versterken? Neem dan contact op via info@pinocciokorenmarkt.nl of 026-4432208

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem Barkeepster Eva Vulperhorst van restaurant Pinoccio is maandag gekroond tot Arnhems biertapkampioen 2017. Zij won maandagmiddag het lokale biertapkampioenschap in discotheek Manhattan. Met de tweede plaats ging Tom van...

Restaurant en Pizzeria Pinoccio Korenmarkt