Traditionele pizza in Arnhem

Houtoven pizza

Heeft u trek in een traditionele pizza of lasagne in Arnhem? Bij Pinoccio Korenmarkt serveren we u die met plezier! We zijn gelegen aan het gezellige plein “De Korenmarkt” in Arnhem Centrum. We hebben meer dan 140 zitplaatsen en met mooi weer kunt u ook buiten zitten op ons gezellige terras en genieten van een overheerlijke pizza of een traditionele lasagne. Door onze gezellige inrichting en aankleding waant u zich echt even in Italië!

5500 Lege flessen aan het plafond
Meer dan 140 zitplaatsen
7 Dagen in de week geopend

Kom bij ons een heerlijke traditionele pizza of lasagne eten

Sinds 1982 bakken wij al pizza’s ambachtelijk in een echte houtoven. We zijn zelfs het enige restaurant in Arnhem met zo’n originele, traditionele houtoven. Maar ook voor een lekkere traditionele lasagne of andere heerlijke Italiaanse gerechten kunt u bij ons terecht. Wij zijn 7 dagen per week geopend en hebben van maandag tot en met woensdag een pizza- en pasta-actie waardoor u nog extra voordelig kunt genieten van een traditionele pizza of lasagne.

Proef de authentieke Italiaanse sfeer

Niet alleen door onze traditionele pizza of lasagne waant u zich even in Italië, ook de gezellige inrichting van ons restaurant zorgt voor een typische Italiaanse sfeer. De houtoven verspreidt een heerlijke geur en u kunt zich vergapen aan de duizenden chiantiflessen die wij aan het plafond hebben hangen. U zult bij ons genieten van de overheerlijke Italiaanse keuken en ontspannen in een gezellige sfeer. U bent echt even een avondje in Italië. Bovendien zorgt ons vlotte en vriendelijke personeel ervoor dat het u aan niets ontbreekt, ook niet als u kiest voor glutenvrij eten.

Reserveren en meer informatie

Heeft u vragen over ons menu of onze acties? Of wilt u reserveren? Bel naar 026-4432208 en wij geven u meer informatie of plaatsen uw regering. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant aan de Korenmarkt!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:
vanaf 17:00 uurZaterdag en zondag:
vanaf 16:00 uur
CONTACTGEGEVENS
Restaurant Pinoccio De Korenmarkt
Korenmarkt 25b
6811 GW ARNHEM
Telefoonnummer: 026-4432208
Pagina delen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven