Traditionele pizza eten in Arnhem

Kom nu bij ons langs!

Een traditionele beleving

Meer dan 140 zitplaatsen

7 dagen per week geopend

Kom een traditionele Italiaanse pizza eten in ons restaurant in het hart van Arnhem. Bij Pinoccio Korenmarkt serveren we deze met veel plezier! Wij zijn gelegen aan het gezellige plein De Korenmarkt in het centrum van Arnhem, waar u een overheerlijke traditionele pizza kunt eten of een ander typisch Italiaans gerecht. Door onze gezellige inrichting en authentieke aankleding waant u zich voor een avond in Italië!

NoPath – kopie (1)

Een traditionele Italiaanse pizza eten uit de houtoven doet u in Arnhem

Sinds 1982 bakken wij al op ambachtelijke wijze pizza’s in een echte houtoven. We zijn zelfs het enige restaurant in Arnhem met zo’n originele houtoven! Niet alleen voor het eten van traditionele pizza gaat u naar ons restaurant op De Korenmarkt in Arnhem; wij serveren namelijk ook andere traditionele Italiaanse gerechten. Aan u de keuze!

Proef de authentieke Italiaanse sfeer

Kom de traditionele pizza in ons restaurant in Arnhem eten en waan u echt even in Italië. De gezellige inrichting van ons restaurant draagt ook bij aan een typische Italiaanse sfeer. De houtoven verspreidt een heerlijke geur en u kunt zich vergapen aan de duizenden chiantiflessen die aan ons plafond hangen. Wat ons restaurant nog sfeervoller maakt, is ons terras dat uitkijkt over De Korenmarkt! Om uw ervaring compleet te maken, zorgt ons vlotte en vriendelijke personeel ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Ook als u bijvoorbeeld glutenvrije gerechten eet.

Plaats uw reservering

Heeft u vragen over ons menu of onze acties? Of wilt u graag een reservering maken om een traditionele pizza te komen eten bij ons in Arnhem? Bel naar 026-4432208. Wij geven u graag meer informatie of verwerken met plezier uw reservering. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant aan De Korenmarkt!

Bezoek ons in Arnhem!

Maandag t/m vrijdag: vanaf 17:00 uur Zaterdag en zondag: vanaf 16:00 uur

Restaurant Pinoccio De Korenmarkt Korenmarkt 25b 6811 GW ARNHEM Telefoonnummer: 026-4432208

Acties en nieuws

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp gezochtWij zijn opzoek naar enthousiaste afwassers/keukenhulpen.  Lijkt je dit leuk en wil je ons team komen versterken? Neem dan contact op via info@pinocciokorenmarkt.nl of 026-4432208

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem Barkeepster Eva Vulperhorst van restaurant Pinoccio is maandag gekroond tot Arnhems biertapkampioen 2017. Zij won maandagmiddag het lokale biertapkampioenschap in discotheek Manhattan. Met de tweede plaats ging Tom van...

Restaurant en Pizzeria Pinoccio Korenmarkt