Pizza-actie Arnhem

Houtoven pizza

Kom eten bij Pinoccio Korenmarkt in Arnhem en ontdek onze pizza-actie. We zijn een Italiaans restaurant dat als sinds 1982 gevestigd is op de gezellige Korenmarkt. We hebben als enige pizzeria in Arnhem een originele, traditionele houtoven waar we onze pizza’s ambachtelijk in bereiden. Zo krijgen ze die heerlijke, authentieke Italiaanse smaak waar iedereen van houdt.

5500 Lege flessen aan het plafond
Meer dan 140 zitplaatsen
7 Dagen in de week geopend

Ontdek onze pizza-actie!

Op maandag, dinsdag en woensdag bieden wij een pasta- en pizza-actie aan: al onze pizza’s en pasta’s t/m een prijs van € 10,75 kunt u dan voordelig bestellen voor maar € 7,95. Dat wordt lekker smullen! In ons sfeervolle restaurant hebben we plek voor meer dan 140 gasten en bij goed weer kunt u ook op ons terras genieten van een overheerlijke Italiaanse maaltijd. Naast onze pizza’s en pasta’s vindt u namelijk op onze menukaart nog meer traditionele Italiaanse gerechten en ook voor kinderen is er volop keuze.

Nog meer voordeel!

Op zondag eten kinderen tot en met 12 jaar een gratis 3-gangen menu in ons restaurant. Bovendien bieden we een algemeen 3-gangen menu aan voor slechts € 18,50! Vraagt u bij ons vriendelijke personeel naar de voorwaarden. Bij vragen over onze pizza-actie kunt u uiteraard ook even bellen naar 026-4432208. U kunt via dit telefoonnummer ook meteen reserveren. Tot ziens bij Pinoccio Korenmarkt!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:
vanaf 17:00 uurZaterdag en zondag:
vanaf 16:00 uur
CONTACTGEGEVENS
Restaurant Pinoccio De Korenmarkt
Korenmarkt 25b
6811 GW ARNHEM
Telefoonnummer: 026-4432208
Pagina delen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven