3-gangen menu

Kom nu bij ons langs!

Een traditionele beleving

Meer dan 140 zitplaatsen

7 dagen per week geopend

Bij Pinoccio Korenmarkt kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen menu voor een hele voordelige prijs! Wij zijn een sfeervol Italiaans restaurant op de Korenmarkt in Arnhem. Als enige pizzeria in Arnhem beschikken wij over een traditionele houtoven waar we onze pizza’s ambachtelijk in bereiden. We hebben meer dan 140 zitplaatsen en met mooi weer kunt u ook buiten zitten op ons gezellige terras en genieten van onze heerlijke gerechten.

NoPath – kopie (1)

Een maandelijks wisselend 3-gangen menu

We bieden een maandelijks wisselend 3-gangen menu aan. Zo geniet u voordelig van authentieke Italiaanse gerechten zonder dat het u al te veel kost. U kunt een keuze maken uit een menukaart met pizza’s, maar ook pasta’s, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Keuze genoeg dus voor een lage prijs! Kom gezellig eten in ons sfeervolle restaurant waar we op maandag tot en met woensdag ook nog een pizza- en pasta-actie hebben. Bovendien eten kinderen op zondag gratis een 3-gangen kindermenu. Wij denken dus aan uw portemonnee zonder dat we inleveren op kwaliteit en sfeer. Kom ons 3-gangen menu proeven en ga lekker en goedkoop uit eten in Arnhem!

Bel ons voor vragen of reserveringen

Wilt u meer informatie over ons 3-gangen menu, individuele gerechten of glutenvrije opties? Of wilt u meteen reserveren? Neemt u dan contact met ons op via 026-4432208. We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Bezoek ons in Arnhem!

Maandag t/m vrijdag: vanaf 17:00 uur Zaterdag en zondag: vanaf 16:00 uur

Restaurant Pinoccio De Korenmarkt Korenmarkt 25b 6811 GW ARNHEM Telefoonnummer: 026-4432208

Acties en nieuws

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp Gezocht

Keukenhulp gezochtWij zijn opzoek naar enthousiaste afwassers/keukenhulpen.  Lijkt je dit leuk en wil je ons team komen versterken? Neem dan contact op via info@pinocciokorenmarkt.nl of 026-4432208

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem

Eva Vulperhorst beste biertapper van Arnhem Barkeepster Eva Vulperhorst van restaurant Pinoccio is maandag gekroond tot Arnhems biertapkampioen 2017. Zij won maandagmiddag het lokale biertapkampioenschap in discotheek Manhattan. Met de tweede plaats ging Tom van...

Restaurant en Pizzeria Pinoccio Korenmarkt