3-gangen menu in Arnhem

Houtoven pizza

Bij Pinoccio Korenmarkt kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen menu voor maar € 18,50! Wij zijn een sfeervol Italiaans restaurant op de Korenmarkt in Arnhem. Als enige pizzeria in Arnhem beschikken wij over een traditionele houtoven waar we onze pizza’s ambachtelijk in bereiden. We hebben meer dan 140 zitplaatsen en met mooi weer kunt u ook buiten zitten op ons gezellige terras en genieten van onze heerlijke gerechten.

5500 Lege flessen aan het plafond
Meer dan 140 zitplaatsen
7 Dagen in de week geopend

Een maandelijks wisselend 3-gangen menu

We bieden een maandelijks wisselend 3-gangen menu aan. Zo kunt u voordelig genieten van authentieke Italiaanse gerechten zonder dat het u al te veel kost. U kunt een keuze maken uit een menukaart met pizza’s, pasta’s, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Keuze genoeg dus voor een kleine prijs! Kom gezellig eten in ons sfeervolle restaurant waar we op maandag tot en met woensdag ook nog een pizza- en pasta-actie hebben. Bovendien eten kinderen op zondag gratis een 3-gangen kindermenu. Wij denken dus aan uw portemonnee zonder dat we inleveren op kwaliteit en sfeer. Kom ons 3-gangen menu proeven en ervaar het zelf!

Voor vragen of reserveringen

Wilt u meer informatie over ons 3-gangen menu, individuele gerechten of glutenvrije opties? Of wilt u meteen reserveren? Neemt u dan contact met ons op via 026-4432208. We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:
vanaf 17:00 uurZaterdag en zondag:
vanaf 16:00 uur
CONTACTGEGEVENS
Restaurant Pinoccio De Korenmarkt
Korenmarkt 25b
6811 GW ARNHEM
Telefoonnummer: 026-4432208
Pagina delen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven