Houtoven pizza

Houtoven pizza

Bij Pinoccio Korenmarkt beschikken we, als het enige restaurant van Arnhem, over een traditionele houtoven waarmee we een heerlijke pizza voor u maken. De meeste pizzeria’s hebben een steenoven, maar wij garanderen u dat pizza uit een houtoven veel beter smaakt. Als u een leuk, gezellig en lekker Italiaans restaurant met een gezellig terras aan de Korenmarkt zoekt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 140 plaatsen dus u kunt altijd terecht voor een lekkere pizza of een van onze andere overheerlijke Italiaanse gerechten.

5500 Lege flessen aan het plafond
Meer dan 140 zitplaatsen
7 Dagen in de week geopend

In onze traditionele houtoven bereiden wij uw favoriete pizza

Bij ons krijgt u een traditionele houtoven pizza en niet een steenoven pizza. U zult dit verschil meteen proeven! Een houtoven pizza is smakelijker en krokanter dan een steenoven pizza en heeft die authentieke Italiaanse smaak. Samen met onze gezellige inrichting zorgt dat ervoor dat u het idee heeft een avond in Italië te zijn in plaats van in hartje Arnhem! Naast een overheerlijke pizza kunt u bij ons uiteraard ook genieten van andere traditionele gerechten of pasta’s. Ook als u vegetariër bent of een allergie heeft, voorzien wij u van heerlijk eten. Ons vriendelijke en vlotte personeel staat voor u klaar om uw bestelling op te nemen of advies te geven, bijvoorbeeld over ons 3-gangen menu.

Een begrip in Arnhem en omgeving

Sinds 1982 gebruiken wij al een traditionele houtoven in plaats van een steenoven voor het bereiden van pizza’s. We zijn 7 dagen per week geopend en verwelkomen u graag in ons sfeervolle restaurant. Heeft u vragen of wilt u gelijk reserveren? Neem u dan contact met ons op via 026-4432208.

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:
vanaf 17:00 uurZaterdag en zondag:
vanaf 16:00 uur
CONTACTGEGEVENS
Restaurant Pinoccio De Korenmarkt
Korenmarkt 25b
6811 GW ARNHEM
Telefoonnummer: 026-4432208
Pagina delen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven