Glutenvrij eten in Arnhem

Houtoven pizza

Volgt u een glutenvrij dieet en wilt u toch lekker uit eten in Arnhem? Komt u dan gerust naar Pinoccio Korenmarkt. Wij kunnen u een glutenvrije pizza serveren, zodat u toch van onze Italiaanse keuken kunt genieten. Als u uw dieetwensen van tevoren even aangeeft bij ons personeel, dan zorgen zij ervoor dat u in ons sfeervolle restaurant een heerlijke glutenvrije pizza voorgeschoteld krijgt in ons sfeervolle restaurant.

5500 Lege flessen aan het plafond
Meer dan 140 zitplaatsen
7 Dagen in de week geopend

Onbezorgd glutenvrij eten in Arnhem

Ook al moet u glutenvrij eten, bij ons kunt u dan toch van een overheerlijke pizza genieten. U kunt dus gewoon gezellig met vrienden of familie mee uit eten gaan. We bakken onze pizza’s ambachtelijk in een traditionele houtoven, zodat deze die authentieke Italiaanse smaak en geur hebben. Het water loopt u gewoon in de mond als u het ruikt! Wij zijn bekend met 14 allergenen en bereiden glutenvrij eten, dus ook met een voedselallergie kunt u gerust bij ons komen eten in Arnhem. Vraag onze vriendelijke medewerkers om meer informatie en zij zullen zorgen onbezorgd kunt eten.

Kom voordelig genieten van een glutenvrije pizza

Van maandag tot en met woensdag hebben wij een pizza- en pasta-actie: alle pizza’s en pasta’s tot en met € 9,70 kunt u dan bestellen voor maar € 6,95. Deze actie geldt ook voor een glutenvrije pizza. Dat is nog eens een mooi voordeel! Op zondag genieten kinderen tot 12 jaar trouwens gratis van een 3-gangen kindermenu. U ziet het: bij Pinoccio Korenmarkt kunt u niet alleen heerlijk glutenvrij eten in Arnhem, we zijn ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over een glutenvrije pizza of heeft u vragen over onze acties? Neem u dan telefonisch contact met ons op via 026-4432208. Via dit telefoonnummer kunt u ook meteen reserveren. Wij hopen u spoedig glutenvrij eten voor te schotelen in Arnhem!

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:
vanaf 17:00 uurZaterdag en zondag:
vanaf 16:00 uur
CONTACTGEGEVENS
Restaurant Pinoccio De Korenmarkt
Korenmarkt 25b
6811 GW ARNHEM
Telefoonnummer: 026-4432208
Pagina delen?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven